Adevaruri si perspective – Atipirea moralei – Invitati: Miron Mihai, Laurentiu Gherghe – 18.09.2023

Adaugat la data septembrie 18, 2023 cu niciun comentariu

Într-o lume în continuă schimbare, conceptul de moralitate pare să treacă printr-o serie de transformări. Cum rămânem fideli principiilor noastre morale într-o societate din ce în ce mai diversificată și într-un peisaj etic în evoluție constantă?

În ediția specială a emisiunii “Adevaruri și Perspective” de la Speranța TV, pastorii Miron Mihai și Laurentiu Gherghe ne provoacă să explorăm atipirea moralei în lumea de azi. Această temă importantă ridică întrebări profunde cu privire la ceea ce înseamnă să fii moral și cum gestionăm provocările morale din jurul nostru.

Pastorii Miron Mihai și Laurentiu Gherghe aduc perspective unice și înțelepte cu privire la modul în care putem naviga prin aceste vremuri tulburi. Cu o abordare încurajatoare și informativă, această emisiune oferă ocazia de a reflecta asupra propriilor noastre valori și de a căuta înțelegere în mijlocul schimbărilor morale.

Dacă sunteți interesat să descoperiți mai multe despre moralitate și atipirea ei, nu ratați această ediție specială a emisiunii “Adevaruri și Perspective” pe Speranța TV. Împreună, putem găsi lumina în mijlocul întunericului moral și să aducem în prim-plan principiile care ne ghidau.

Pentru a viziona această emisiune și altele similare, accesați Speranța TV online și explorați arhiva noastră bogată de conținut creștin.

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu