Facturi de risc sau de protectie ptr prevenirea cancerului IX – 12.06.2012

Adaugat la data iunie 14, 2012 cu 5 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/abc3/ep122.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Am pus eu personal mina pe vreun ban de la voi, ca asa zice praduitorul asta lu Sefu, eu Personal nu frate nu am lasat amprenta pe vreun banut, sunt cu Miinile Curate,si daca tot suntem la piata la taraba ia ziceti negustorasi de tirg de tara altceva ce marfa mai puneti pe taraba, ca Eu Personal nu am scos nici un peny din cont, poate are cineva vreo clona a cardului si scoate bani din sucursale

  2. nu suntem liberi, ci suntem extrem de liberi, atit de mult ne iubeste Dumnezeu, EL merge inaintea celor ce I-L iubesc si isi schimba planurile in functie de nebunia si neascultarea noastra tot sa nu ne lase in mana lu stiti voi cine, Alearga pt noi non stop va spun eu ca EL nici timp de odihna nu-si gaseste, i-i dam de “furca” la fiecare secunda.
    da aia spune sa stam pe linga EL sa se mai odihneasca si EL, ca are dreptul nu?

  3. eu tot prin cornilescu l-am gasit pe Dumnezeu si am vorbit cu EL “gura de la gura”, nici nu auzisem de Yahweh sau de Thora, eu l-am cunoscut pe Dumnezeul meu cu, care umblam in orice loc, si daca mai greseam i-i spuneam nu ascundeam si ma ierta, cred ca zicea “lasa-l ca-i nebun” adica putem sa si glumim cu EL ca nu are adversar in comic si-n destinderea antistres, va spun eu ca E Bun E painea lui Dumnezeu cum am spune.

  4. adica , va indus in eroare sa va concentrati toata atentia asupra omului, a mea prin viclesugurile lui cu ascultari samd, sa va poata tine cit mai departe de sursa de energie si Lumina care e Dumnezeu
    si reteta era asa de simpla, Domnul Dumnezeul Cel Viu al cerului si al pamintului si al universului, ne poate vindeca si incarca bateria, doar EL.

  5. sper ca suduiala de ieri sa nu o luati ca un afront personal, sau la adresa vreunui om, e acolo cineva care nu se vede si nu e un om, cu el ma bat eu in ring , cind am spus sa puneti umarul eu am facut trimitere la jocul care il faceti voi, ca Dumnezeu se lupta pt. oameni nu pt. duhuri necurate.

Lasa un comentariu