A treia prelegere a pastorului Doug Batchelor ne-a adus „la picioarele lui Isus”

Adaugat la data decembrie 09, 2013 cu niciun comentariu

In cea de-a treia seara a programului „Speranță la orizont”, pastorul Doug Batchelor a abordat probelma existentiala a sfarsitului vietii.

scena

Pastorul Doug Batchelor (dreapta) si traducatorul Christian Salcianu (stanga) in timpul prelegerii „La picioarele lui Isus”.
Foto: Claudia Tache

Prelegerile sunt urmarite de mii de oameni – peste 18.000 de accesari ale playerului pe Internet in cea de-a treia zi, fara a lua in calcul audienta transmisiunii televizate. Pana in acest moment, dupa doar trei seri, programul prezentat de Doug Batchelor a adus cea mai mare audienta pe Internet din istoria transmisiunilor online ale Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania.

Prelegerea de duminica seara a avut la baza povestea emotionanta a Mariei Magdalena, despre care scriitorii inspirati ai Sfintei Scripturi au relatat de sapte ori ca se afla la picioarele lui Isus. Fiecare dintre aceste ocazii ne invata lucruri importante legate de experienta vietii de crestin. In timpul pe care Maria Magdalena l-a petrecut la picioarele lui Isus, invatand, rugandu-se si slujindu-L, lucruri minunate s-au intamplat. Pastorul Doug Batchelor a subliniat ca, atunci cand traiesti intr-o lume bolnava si cunosti leacul, nu poti intarzia in a-l spune si celorlalti din jur. Daca iti pasa de cei din jur, vrei ca si ei sa se vindece.

Imediat dupa prelegerea pastorului Batchelor, Editia speciala realizata de Liviu Dumitrascu si Tiberiu Nica a adus in fata telespectatorilor si radioascultatorilor personalitati de marca ale vietii culturale romanesti. Persoane precum acad. dr. Constantin Balaceanu Stolnici, acad. dr. Caius Traian Dragomir, dl. conf. dr. Dumitru Bortun de la S.N.S.P.A., d-na lector dr. Corina Matei de la Universitatea Spiru Haret, dl. lector dr. Emanuel Conțac de la Institutul Teologic Penticostal, prof. dr. Otinel Ioan Bunaciu, Președintele Uniunii Baptiste din România, vor fi prezenti la Cernica pe tot parcursul programului, pentru a discuta, in direct, tema serii.

editie speciala

Liviu Dumitrascu, realizatorul emisiunii, Conf. dr. Dumitru Bortun, Acad. dr. Caius Traian Dragomir,
dr. Mihaela Dinu (de la stanga la dreapta). Foto: Claudia Tache


Seria „Speranta la orizont” poate fi urmarita in perioada 6-14 decembrie, de la ora 19.00, in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei, online pe site-urile sperantatv.ro, rvs.ro si sperantalaorizont.ro. Emisiunea este transmisa in reluare a doua zi dimineata, de la ora 7.00.

Pentru a accesa direct playerul online,
click aici

Pentru a descarca prelegerile seriei
„Speranta la orizont”, 
click aici.

In aceasta seara, de la ora 19.00, puteti urmari prelegerea cu tema „Semnul sperantei”. In sunetul trambitelor si cu un strigat puternic, Iosua a condus poporul Israel in tara promisa. La fel se va intampla si la cea de-a doua venire a lui Isus! Experienta lui Rahab, femeia din cetatea Ierihon, este un exemplu minunat pentru crestinii de azi. Putem invata ce inseamna sa fii pregatit pentru momentul cand Isus va reveni si va aduce salvare pentru cei credinciosi.

Muzica din aceasta seara este interpretata de muzicieni din Timisoara: cvartetul feminin Akord Media si de solista Alina Negosanu, acompaniata la pian de Andreea Dobia.

Va dorim vizionare placuta!

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

5.469 Comentarii

Lasa un comentariu