A fost Ziua Națională a Statelor Unite. Americanii au sărbătorit pe 4 iulie, Ziua Independenței

Adaugat la data iulie 05, 2019 cu niciun comentariu

4 iulie este Ziua Națională a Statelor Unite, momentul în care americanii sărbătoresc Ziua Independenței. Aceasta este ziua în care se marchează aniversarea Declarației de independență a Statelor Unite ale Americii din 1776, documentul prin care 13 colonii ale Marii Britanii din America de Nord și-au declarat independența față de Regatul Unit al Marii Britanii.

Documentul a fost ratificat de Congresul Continental în ziua de 4 iulie 1776. Thomas Jefferson este autorul primei schițe a Declarației de independență, care a fost completată cu ajutorul lui Benjamin Franklin, John Adams și ulterior de întregul Congres Continental. Declarația de independență este unul dintre cele mai prețuite simboluri ale libertății pentru națiunea americană.

Cum au sărbătorit americanii de 4 iulie?

Tancuri și echipamente militare, expuse de Ziua Independenței, la cererea lui Donald Trump Artificii, concerte şi concursuri de mâncat hotdogi au fost principalele atracţii de Ziua Independenţei Statelor Unite ale Americii.

Ziua a fost una foarte caldă, în cea mai mare parte a țării. Anul acesta, tancuri şi alte echipamente militare au fost  desfăşurate la Washington cu prilejul Zilei Independenţei SUA, la 4 iulie, a anunțat încă de luni preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

05.07.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu