5, 4, 3, 2, 1… Suntem in direct cu seria de prelegeri Speranta la orizont!

Adaugat la data decembrie 06, 2013 cu 1 comentariu

In aceasta seara, de la ora 19.00, Speranta TV si Radio Vocea Sperantei transmit in direct prima prelegere din cadrul seriei „Speranta la orizont”, sustinuta de pastorul si scriitorul Doug Batchelor.

Evenimentul are loc in capela Institutului Teologic Adventist de la Cernica in perioada 6-14 decembrie, in fiecare seara de la ora 19.00. Sambata, 14 decembrie, de la ora 11.00, are loc un program special, in care pastorul Doug Batchelor povesteste experienta sa de viata. Veti descoperi modul minunat in care Dumnezeu l-a gasit si l-a salvat, devenind astazi o calauza pentru cei care cauta, la randul lor, pace sufleteasca, putere pentru a depasi problemele acestei vieti si un scop pentru viitor.

Programele seriei „Speranta la orizont” pot fi urmarite in limba romana si maghiara pe site-ul sperantalaorizont.ro si sunt preluate si traduse si in Republica Moldova si in Ucraina.

Pentru a intra in dialog cu prezentatorul Doug Batchelor, va rugam sa adresati intrebari prin intermediul adresei contact @ sperantalaorizont.ro si al telefonului 0749.776.776. In fiecare seara, Doug Batchelor isi va lua timp sa va raspunda in direct la intrebari.

Tiberiu Nica si Liviu Dumitrascu

Tiberiu Nica si Liviu Dumitrascu

Imediat dupa prelegerile seriei „Speranta la orizont”, va invitam sa ramaneti in continuare alaturi de noi pentru a urmari Editiile speciale realizate de Liviu Dumitrascu si Tiberiu Nica in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei. Acest programe sunt transmise in perioada 6-14 decembrie. Puteti adresa moderatorilor intrebarile dvs. si puteti discuta in direct, alaturi de invitati de marca, ideile prezentate de pastorul Doug Batchelor in seara respectiva. Numarul nostru de telefon este 0314.378.378.

Cu aceasta ocazie, va aducem inca o veste buna: a fost lansata aplicatia Speranta TV pentru Android, care poate fi descarcata de aici: Aplicație Speranta TV pentru Android. In curand va fi disponibila si aplicatia pentru iPhone.

Daca doriti sa fiti la curent cu ultimele stiri de la Centrul Media Speranta, va invitam sa apreciati (Like) pagina Speranta TV de pe Facebook si sa urmariti Speranta TV si pe celelalte retele sociale: Twitter, Youtube, Tumblr si Pinterest. Vom publica zilnic tema prelegerii, vom anunta formatiile care vor canta si invitatii Editiei Speciale care va urma dupa prelegerea pastorului Doug Batchelor.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

5.436 Comentarii

  1. SLAVA DOMNULUI PENTRU MESAJUL CARE IL TRANSMITE Doug Batchelor LA ACEASTA EVANGHELIZARE. ! DACA AR VORBI ASA SIMPLU CA Doug Batchelor TOTI PASTORII DIN ROMANIA , ATUNCI BISERICILE NOASTRE AR FI MAI PLINE… CE BINE CA MAI SUNT OAMNENI CARE VORBESC SIMPLU SI LA SUBIECT FARA FILIZOFII SI TEOLOGIE … LA FEL VORBEA SI ISUS IN ASA FEL CA INTELEGEA SI OMUL DE RAND …. ESTE DIFERENTA DE LA CER LA PAMANT INTRE ULTIMA EVANGHELIZARE SI CEEA PREZENTA !

    SA NE RUGAM CA FRATELE NOASTRU Doug Batchelor SA POATA SPUNE ADEARUL PENTRU ACEST TIMP SI SA AVERTIZEZE LUMEA DE PERICOLUL CARE NE STA IN FATA . CELE TREI SOLII INGERESTI SUNT ULTIMUL MESAJ DE AVERTIZARE PENTRU O LUME CARE PIERE ! ACESTA ESTE MEAJUL NOSTRU CA POPOR ADVENT SI DOAR ACESTA VA PREGATI LUMEA PENTRU A DOUA VENIRE !

Lasa un comentariu