Concertul corului de copii Dynamis la Speranta TV

Adaugat la data aprilie 28, 2013 cu 2 comentarii

Vineri 3 mai, de la ora 20:00, Speranța TV va invita sa vizionati concertul de muzică religioasă “Popas la apa de viață”, susținut de Corul de copii Dynamis din Alexandria.

Evenimentul s-a desfășurat în Capela Institutului Teologic Adventist de la Cernica si a reprezentat un popas perfect pentru cei peste 400 de ascultători veniți special să se bucure de glasurile gingașe și omogene ale copiilor, dirijați de Alina Dobrică. S-au înălțat ecouri de adorare și laudă la adresa lui Dumnezeu în ambianța unei acustici demne de sărbătoare și închinare.

Acest concert a fost prima apariție a corului de copii Dynamis pe o scena publică din București, eveniment la care au participat și soliștii Ingrid Iorgulescu și Cătălin Gâțan, în calitate de invitați speciali și prieteni ai corului de copii.

Concertul va fi transmis în reluare sâmbătă, 4 mai , de la ora 13:00.

Audiție plăcută!
Albert Codreanu,
Redactor muzical Speranța TV

5.491 Comentarii

  1. n-am urmarit concertul

  2. concertul a fost super. am trait emotii pe care nu le-am mai avut de mult timp. evenimentul acesta pur si simplu m-a apropiat mai mult de Dumnezeu. abia astept sa-l revad la stv. felicitari corului si dirijoarei si pianistului si stv.

Lasa un comentariu