„Dileme”, o noua emisiune la Speranta TV

Adaugat la data aprilie 28, 2012 cu 8 comentarii

A sosit timpul ca toate intrebarile nascute in ganduri sau discutii private sa fie aduse la lumina, lumina televizorului. Incepand din 29 aprilie, in fiecare duminica de la ora 21:00, emisiunea Dileme isi asuma responsabilitatea celor mai profunde intrebari legate de religie si divinitate. Urmareste-ne pe Speranta TV si implica-te in discutiile online pentru a ne ajuta sa descifram orice dilema.

Unde e Dumnezeu? In primul episod, il cautam pe Creator in Piata Unirii, cu felinar aprins. Vezi reactiile duminica, 29 aprilie, de la ora 21:00, numai pe Speranta TV.

Alex Sandulache, Speranta TV

5.473 Comentarii

 1. Se vede treaba ca pe cinneva la deranjat emisiunea de nu mai apare la arhiva.

 2. Pt. Robert: in privinta logo-ului, mie mi se pare ok. Evident e chestie de gust, sugestia e binevenita cred, insa hai sa nu ne purtam ca si cum noi avem dreptate si daca nu e ca noi nu are cum sa fie bine. In privinta identitatii si coloanei vertebrale… O identitate mai speciala decat a raspunde cu Biblia in mana nu vad sa existe, pentru ca altfel devenim, nu-i asa, ca toata lumea…. 🙂

 3. “emisiunea Dileme isi asuma responsabilitatea celor mai profunde intrebari legate de religie si divinitate”

  Poate o astfel de emisiune “profunda” avea nevoie de un logo si un generic pe masura. E jenanta disperarea cu care majoritatea posturilor religioase incearca sa fie “cool”, “grunge”, “tineresti” si sa impresioneze.

  Poate ar trebui sa mai trageti cu ochiul la posturile serioase care desi sunt “lumesti” si nu se ocupa cu subiecte de viata si de moarte vesnica, au mai multa coloana vertebrala si prestanta, cat si o identitate mai clara.

 4. “Dileme isi asuma responsabilitatea celor mai profunde intrebari legate de religie si divinitate. Urmareste-ne pe Speranta TV si implica-te in discutiile online pentru a ne ajuta sa descifram orice dilema.”

  Sa vedem daca trecem de admin.

 5. Il vezi in arhiva la inregistrari. Sunt acolo primele 5 emisiuni…

 6. Am pierdut primul episod … si eram foarte curioasa. Unde as putea sa vad inregistrarea (va rog!)?

 7. imi place foarte mult acest concurs

 8. Formalismul, lipsa de sinceritate si de autenticitate ( adica una gindesc oamenii respectivi alta spun si cu totul altceva fac, urmarind un obiectiv ascuns in relatiile lor inter-umane fara ca interlocutorul sa-si dea seama), acelasi spirit al societatii in care traim , spirit total diferit de Spiritul divin – caracterizeaza membrii tuturor organizatiilor bisericesti crestine, indiferent de particularitatile confesionale !
  Ramine sa descoperiti dumneavoastra prin aceasta noua emisiune: ‘Dileme’ – daca intr-adevar Spiritul adevarului este prezent si prin persoanele ce le veti invita astfel incit “dilemele” sa-si gaseasca un raspuns sub forma acelui Adevar a carui cunoastere te elibereaza de orice fel de sclavie, Spirit al Adevarului care te face cu adevarat liber .
  Aceasta deoarece, pentru cine este un cautator sincer al vointei divine, astfel de momente de dezbatere, de comunicare interumana pe subiecte de gindire existentiala profunda – sunt in acelasi timp si momente de descoperiri spiritual-intelectuale, de clarificari ale unor aspecte necunoscute – pe care in alte conditii nu le-ar fi avut. Dar asa ceva depinde de gradul de sinceritate al celor aflati intr-un asemenea dialog pentru ca Spiritul Adevarului sa fie manifest(at) prin consecintele exprimate in ISAIA 58:6, 8 !
  Personal am Intrebari care asteapta raspuns direct din partea Autorului Vietii !
  (De exemplu: – pentru ca ex-heruvimul Lucifer este o investitie divina enorm de mare in comparatie cu investitia facuta in OM – OM care a fost fabricat pentru a-i oferi lui Lucifer o demonstratie in plus a bunatatii si dreptatii divine , OM care se afla pe cea mai de jos treapta in ierarhia lucrarilor Creatiei – de ce nu ar putea fi “reparat” si reabilitat la un anumit moment dat daca tot s-au ingaduit ATIT de IMENSE si MULTE PIERDERI UMANE din cauza acestui inger ? Dupa atitea pierderi – sa-l mai piarda si pe Lucifer?!!! Oricum absolut nimeni nu va cistiga absolut nimic la finalul istoriei acestei omeniri – cel putin … … … … sa raminem cu TOTII in eternitate!
  ALTFEL – suferinta Creatorului Suprem pentru o asa unica pierdere ar fi de nesuportat in primul rind pentru EL INSUSI !
  Iar eu , datorita motivului unei asemenea reabilitari, as putea intelege cumva de ce se mai continua suferinta omenirii, boala, moartea – acum , dupa doua mii de ani de la asa-zisa judecare a ex-heruvimului Lucifer si obtinerea “biruintei” Jertfei Inlocuitoare a lui Hristos ! Ce sau pe cine mai asteapta Cerul de doua mii de ani ca sa STOPEZE MOARTEA OMULUI ?

  Sa nu creada cineva ca oamenii sunt centrul universului Creatiei divine ! Daca EL l-a inlocuit pe OM in suportarea consecintelor incalcarii Legii de catre acesta – Creatorul ar fi fost la fel de dispus sa procedeze in mod asemanator pentru orice alt tip de fiinta creata de EL !! ……………………………..)

  Uf! … Greu de trait si greu de murit ! Agonie permanenta intr-un “burduf vechi” in care se pune “vinul nou al informatiei spirituale autentice divine” pina la spargerea burdufului si pierderea vinului !! Si unde-i scopul rational al acestei situatii existentiale reale ? Nu era mai sanatos de rational sa se puna vin nou intr-un burduf refacut, nou – si se pastrau amindoua ?!

  La cit mai multi oameni curati si liberi in noua emisiune “Dileme” !
  Si Spiritul Adevarului sa va fie atotsuficient in tot ceea ce faceti !

Lasa un comentariu